online cursus

The artist's way

Breng je dromen tot leven

WORD EEN SCHRIJFHELD & BRENG JE DROMEN TOT LEVEN

2020 zorgde voor een onvoorziene plottwist in het verhaal van ons leven. Misschien heb je het gevoel geleefd te worden of zelfs in overlevingsmodus functioneert. Maar zo hoeft het niet te zijn. Het is een cliché maar zoals met zoveel cliché’s is het wel heel erg waar: jij bént de held van jouw verhaal. Je verhaal is nog niet af, het is volop bezig! Ik geloof dat dat het meer dan ooit nodig is om tijd te nemen om naar binnen te gaan, te reflecteren over verleden en toekomst, en om van daaruit na de winter vollen bak te gaan voor onze dromen.

Heb jij een droom? Een droom waarin je verlangt creatief te kunnen zijn en met je handen bezig kan zijn? Verlang je naar jezelf zijn en je dromen waarmaken? Vind je het spannend om over je droom te spreken? Blijft jouw droom aan jou knagen als een brandend vuurtje dat niet doven wil?

Zeg jij tegen jezelf:

 • Het is te laat om nog te beginnen aan mijn droom ...
 • Ik wil dit niet écht, het is gewoon mijn ego dat droomt, sommige dromen blijven beter dromen...
 • Ik moet verstandig zijn in plaats van creatief...
 • Mijn familie denkt waarschijnlijk dat ik gek ben...
 • Ik zou moeten dankbaar zijn voor wat ik heb in plaats van méér’ te willen...

Wil je daar graag mee stoppen? En de kans grijpen om je droom te verwezenlijken?Dan is deze cursus voor jou!

The Artist’s Way is een diepgaand & langdurig schrijftraject waarbij je innerlijke blokkades leert herkennen én opruimen, zodat je de weg vrijmaakt om jouw droom tot werkelijkheid te maken. The Artist’s Way heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd tot het uitvoeren van (creatieve) plannen en dromen.

Hoe maak je tijd voor je dromen? Hoe zorg je voor meer inspiratie in het leven van alledag? Hoe vertaal je dromen naar concrete stappen? Dat is wat je leert door de Artist’s Way.

En je leert ook nog dit:

 • Je creativiteit herkennen, voeden en beschermen
 • Boven je gedachten uit te groeien
 • Manieren te vinden om angst uit de weg te ruimen
 • Emotionele littekens te genezen
 • Je zelfvertrouwen vergroten

The Artist’s Way is een intense en geleide ontmoeting met je creativiteit om je dromen te realiseren.

Het is een boek wat je naar binnen laat gaan, je intuïtie laat stromen, je levenskracht en dit alles met je artistieke brein! Een grote aanrader voor ieder die (weer) contact wil maken met het creatieve deel in jezelf.

Dit boek loodst je door een reeks zelfreflectie oefeningen om blokkades die je creativiteit remmen op te heffen. Af en toe ontzettend confronterend, maar het lost de beloften in! Doen!

Het is verhelderend, maar vooral: het werkt! Op onverwachte wijze bemerk je dat er veranderingen gaande zijn in je denken, voelen en gedrag. Je gaat stappen ondernemen, dus je zet echt de theorie om in de praktijk. Een aanrader voor iedereen die een meer authentiek leven wil leiden.

the artist's Way

Breng je droom tot leven


Deze cursus is momenteel nog niet open voor inschrijvingen. Schrijf je in op de wachtlijst, en blijf als eerste op de hoogte.

  Uitschrijven kan altijd.